اخواتي الكرام 000
طاجن لسان العصفور من الطواجن السهله واللي بتنفع كتير في العزايم او الزيارات المفاجأه .
لانه مش بياخد وقت في عمايله يعني تقريبا 4/1 ساعه 000
* نحمر لسان العصفور في سمنه / زيت / في شواية الفرن " حسب راحتك " انا استخدمت السمنه .
* بعد التحمير نضع عليه شوربه " مرقه " لحد ما تغطيه وملح وفلفل ونغطيه لحد ما يستوي ولو شرب المرقه بتاعته كلها وماكانش استوي نزودله شويه كمان .
* ده شكله بعد ما استوي .
* ندهن الطاجن بزيت او سمنه " خفيف " وبعدين نضع نصف كمية اللسان العصفور .
* ونضع شوية مرقه " مش كتير " وعليها لحمه مفرومه معصجه .
* نحط باقي لسان العصفور وعليه شوية مرقه .
* نحط علي الوش طرنشات طماطم ويدخل الفرن " في الشوايه بس " .
* وبس خلاص 000
بجد روووووعه وخفيــــــــــف جدا 000
بالف هنا وشفا 000
ياريت تجربوه وان شاء الله يعجبكوا 000
تقبلوا احترامي وتقديري
اختكم // أم أحمـــــــــد
مواقع النشر