حواء
فيسبوك بيت حواء تويتر بيت حواء قوقل بلس بيت حواء يوتيوب بيت حواء انستقرام بيت حواء PIN:75cf5e85


بحث في مواقع بيت حواء
شبكة بيت حواء   |   مطبخ حواء   |   مكتبة حواء   |   جمال حواء   |   الطب النبوي   |   بيتك   |   ألبوم الصور   |   الفتاوى الجامعة


المنتديات مركز التحميل مشاركات اليوم المشاركات الجديدة أعلن معنا البحث التسجيل


كتاب مطبخ حواء
جديد مواضيع القسم

لحمة محشية لحمة ورز اخضر مشاركتى الثالثة فى المسابقة الرمضانية (تمت مراقبته )

بسم الله الرحمن الرحيم الواحد زعلان جدااااااااااا خلاص رمضان حيسبنا ويمشى ربنا يعيده علينا وعلى امة محمد صلى الله عليه وسلم بالخير والسعادة ان شاء الله مشاركتى

صفحة 1 من 7 1234 ... الأخيرةالأخيرة
النتائج 1 إلى 4 من 25

  1. #1
    محررة بيت حواء
    تاريخ التسجيل
    May 2007
    الدولة
    اسكندرية
    المشاركات
    2,384
    معدل تقييم المستوى
    12
    مواضيعي
    مشاركاتي
    أضيفيني إلى صديقاتك

    مميز لحمة محشية لحمة ورز اخضر مشاركتى الثالثة فى المسابقة الرمضانية (تمت مراقبته )

    بسم الله الرحمن الرحيم

    الواحد زعلان جدااااااااااا خلاص رمضان حيسبنا ويمشى ربنا يعيده علينا وعلى امة محمد صلى الله عليه وسلم بالخير والسعادة ان شاء الله

    مشاركتى الثالثة ان شاء الله تعجبكم


    المكونات

    شرايح لحمة بفتيك او اى شرايح رفيعة ماتخدش وقت فى السوا

    لحمة مفرومة

    ملح - فلفل اسود - بهارات لحمة

    بصل مفروم - عين جمل - دقيق - ماشروم - كريمة لبانى

    ارز بسمتى - شبت وبقدونس - زبده - زيت

    الطريقة

    اولا طريقة الارز


    نغسل الرز كويس وممكن ننقعه فى ماية وملح لمده نص ساعة
    نفرم الشبت والبقدونس
    نحط فى الحلة زبده او زيت ونحط الرز و الملح ونقلب ونحط الماية السخنة ولما يدخل فى السوا نحط الشبت والبقدونس المفرومين ونقلب ونخليه على النار شوية




    ثانيا طريقة اللحمة


    1- نتبل شرايح اللحمة بالملح والفلفل الاسود والبهارات

    لحمة محشية لحمة اخضر مشاركتى DSC06478.jpg

    2- فى حلة نحط البصل المفروم ونقلب ونحط اللحمة المفرومة ونتبل بالملح والفلفل ولما تبرد شوية نحط عين الجمل ممكن صنوبر

    لحمة محشية لحمة اخضر مشاركتى DSC06476.jpg


    لحمة محشية لحمة اخضر مشاركتى DSC06483.jpg


    3- نبدأ نحشى شرايح اللحمة باللحمة المفرومة ونلفها رول ونقفلها بالخلة

    4- فى طاسة سخنة نحط شوية زيت او زبدة صغيرين او من غير ونحط اللحمة لحد ماتلون وتتحمر و تستوى


    لحمة محشية لحمة اخضر مشاركتى DSC06485.jpg

    5- نحط اللحمة فى طبق

    لحمة محشية لحمة اخضر مشاركتى DSC06490.jpg


    6- فى نفس الطاسة لو ماستخدمتيش دهون نحط زبده وحوالى 1 م ك دقيق ونقلب ونحط المشروم ونكون مقطعينه صغير او مفروم او من غير ماشروم مافيش مشكلة ونقلب ونحط شوية مرقة ونقلب ونحط الكريمة اللبانى علشان تربط الصوص و نرجع اللحمة تانى للصوص تسخن علشان نجهزها للتقديم

    لحمة محشية لحمة اخضر مشاركتى DSC06491.jpg

    لحمة محشية لحمة اخضر مشاركتى DSC06492.jpg


    7- وبكده نكون خلصنا اكلتنا ودى صور الطبق


    لحمة محشية لحمة اخضر مشاركتى DSC06496.jpg


    لحمة محشية لحمة اخضر مشاركتى DSC06497.jpg


    لحمة محشية لحمة اخضر مشاركتى DSC06498.jpg


    كل مسابقة وانتم طيبين ورمضان كريم


    اذا اعجبك الموضوع و اردت نشره في المنتديات الاخرى فاستخدمي هذا الرابط:
    لحمة محشية لحمة ورز اخضر مشاركتى الثالثة فى المسابقة الرمضانية (تمت مراقبته )
    http://forum.hawahome.com/t319024.html




  2. #2
    عضوة قمة
    تاريخ التسجيل
    Sep 2010
    المشاركات
    413
    معدل تقييم المستوى
    5
    مواضيعي
    مشاركاتي
    أضيفيني إلى صديقاتك
    تسلم ايديكى انا استحق اول طبق لانى اول رد


  3. #3
    إدارية ومراقبة عامة على أركان الطبخ الصورة الرمزية لؤلؤة2005
    تاريخ التسجيل
    Jun 2009
    الدولة
    في بيت حواء
    المشاركات
    16,515
    معدل تقييم المستوى
    10
    مواضيعي
    مشاركاتي
    أضيفيني إلى صديقاتك

    الاوسمة

    ما شاء الله تبارك الله
    تسلم الايادي المبدعة مكرونة
    الله يعطيك العافية
    مميز


  4. #4
    مشرفة سابقة محررة مبدعة الصورة الرمزية الجودها
    تاريخ التسجيل
    Aug 2009
    الدولة
    منزلي
    المشاركات
    29,999
    معدل تقييم المستوى
    122
    مواضيعي
    مشاركاتي
    أضيفيني إلى صديقاتك

    الاوسمة


    روووووووعه يسلمووووووو الايااااااادي

صفحة 1 من 7 1234 ... الأخيرةالأخيرة

المواضيع المتشابهه

  1. مشاركات: 30
    آخر مشاركة: 24-10-2012, 07:07 PM
  2. مشاركات: 25
    آخر مشاركة: 15-11-2011, 10:17 PM
  3. مشاركات: 19
    آخر مشاركة: 02-07-2011, 11:00 PM
  4. سلطة روسية(( مشاركتي الثالثة في المسابقة ))تمت مراقبته
    بواسطة om turky في المنتدى المقبلات والمشروبات
    مشاركات: 23
    آخر مشاركة: 09-04-2011, 12:20 AM
  5. *مميز*مشاركتي البسيطة في المسابقة ( لحمة ورز ) على طريقتي
    بواسطة أرزة لبنـــان في المنتدى الأطباق الرئيسية
    مشاركات: 34
    آخر مشاركة: 12-01-2009, 02:35 AM

مواقع النشر

مواقع النشر

ضوابط المشاركة

  • لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
  • لا تستطيع الرد على المواضيع
  • لا تستطيع إرفاق ملفات
  • لا تستطيع تعديل مشاركاتك
  •  
 


أقسام بيت حواء

هيا واشتركي معنا  في مجموعة بيت حواء النسائية

البريد الإلكتروني:
زيارة هذه المجموعة


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189