هلا ومرحباااااا حبيباتى
غذانا اليوم عندك ومشاركتى التشجيعية
باذنجان بالباشميل
المقادير
كيلو بازنجان حجم صغير
لحم عصاج للحشو
1 كوب صلصه طماطم
ملح وفلفل اسود ونصف ملعقه صغيره سكر
حوالى كوب ونصف باشميل
نصف كوب جبنه موتزريلا
الطريقة
نحضر الباذنجان ونقشره جزء ونترك جزء بحيث يكون شكله مقلم
نقلى الباذنجان
وانا قليته فى قدر التيفال بملعقه واحده من الزيت فقط
هنا شكله بعد القلى
يحشى الباذنجان باللحم العصاج ويرص فى صينيه افرن
نحضر عصير الطماطم ونضع عليه الملح والفلفل السكر ويقلب ويوضع على الباذنجان
ثم نضع عليه طبقه الباشميل خفيفه
ثم نضع الجبنه الموتزريلا ويدخل الفرن حتى يحمر
يخرج من الفرن يوضع فى صحن التقديم ويقدم ساخن
وبالعافيه عليكم
لا تنسونى من الدعوات
مواقع النشر