حبيباتى..
اقدم لكن فراخ بالفريك..طبق لذيييييذ لمحبى الفريك..
المطلوب..
فريك منقى و مغسول و منقوع فى ماء ساخن لمدة ساعة..
بصلة مبشورة مشوحة فى قليل من السمن ثم نضيف الفريك
بعد تصفيته من الماء..نقلبه ثم نضيف الماء الساخن و يطهى
و يضبط الطعم بالملح و الفلفل الاسود..
تتبل الفراخ ببصلة مبشورة ناعم + ملح + فلفل اسود+بابريكا+
ملعقة صلصة طماطم او كاتشب + فص ثوم مفرى و تترك حوالى ساعتين
تشوح الفراخ فى قليل من الزيت حتى تحمر ثم نضيف
ماء قليل حتى تنضج..
تقدم بوضع الفريك فى طاجن و توضع الفراخ فى الوسط..
الــــــــف هـنــــا..
مواقع النشر