[frame="10 10"]فراخ سونال ولا اطعم[/frame]
المقادير
فرختين حلوين او حسب عدد افراد الاسرة
صلصة
ملح وفلفل
بصل
توابلى الخاصة
(بودرة توم وبصل وكارى وكركم)
ورق لورا وحبهان وقرفة
طماطم وجزر لسلق الفراخ
الطريقة
نغسل الفراخ كويس ثم نضعها فى الحلة ونشوحها شوية
ثم نضع عليها الماء ونشيل الزفرة اول باول حتى تنتهى
ثم نضع البصل والطاطم والجزر والتوابل كلها
ونتركها حتى تستوى نصف سلقة ثم نشيلها من الشوربة
وندهنها بالصلصة المبهرة وملعقتين سمنة
وندخلها الفرن حتى تحمر
وتقدم مع ارز وسلطة
وممكن تقطعى بطاطس مع الصلصة
مع تحياتى
ام حمادة
مواقع النشر