بسم الله الرحمن الرحيم
اقراص الدجاج المجمره
صدور دجاج خالي من الجلد والعظم حسب عدد افراد الاسره انا عملت 8 قطع
بصله مفريه فص حبهان
كوب بقسماط
2 بيضه مخفوقه - زيت ذره - سمن -ملعقه طعام بهار - ملح - شطه حمراء - 2 ملعقه كبيره فستق
مطحون
الطريقه
تسلق صدور الدجاج ويضاف عند السلق فص حبهان وبصله
ترفع الصدور من الماء وتترك لتبرد
يتبل الدجاج بالملح و البهار والشطه ويضاف البقسماط وتفرم بالماكينه
بعد الفرم يضاف عدد 2بيضه
الي الخليط وتشكل اقراص وتحمر في سمن +زيت ذره
حتي يحمر لونها و تاكل في الحال وهي ساخنه وبالهنا
ويريد كنت اعرف انزل الصور
ويارب يعجبكم
مواقع النشر