كاسات دقيق
ربع كاس سمن او زيت
ملعقه ملح
ماء للعجن
مقادير الحشوه
نص كيلو لحم مفروم نيئ
بصلتين مفرومه ناعم
حبه طماطم كبيره مقطعه صغير
ملح وفلفل اسود
لدهن الوجه
حليب او صفار بيضه
سمسم وحبه البركه
الطريقة:
تعجن مقادير العجينه حتي تتجانس وتصبح لديك عجينه متماسكه
تترك ترتاح لمده نص ساعه ثم تكور كويرات بحجم البيضه وتترك ربع ساعه
تخلط مقادير اللحمه وتقلب بأحتراس
نأخذ قطعه العجين وتفرد بالفراده وتحشي وتقفل اطرافها علي شكل مستطيل
ترص في صينيه مدهونه وتدهن بالحليب او بصفار بيضه وترش بالسمسم وحبه البركه
تدخل الفرن حتي تحمر وترص في طبق التقديم وتقدم بالعافيه
منقووووول
مواقع النشر