[ السلام عليكم ورحمة الله وبركاته ]
جيبلكم النهارده طريقه حشو للسمان بس تحفه::
المقدير
على طريقتى
معنا عدع 4سمان
1/2 كبدوقوانس سمان
بصله /كركم/ فلفل اسود ملح /بهرات /ملح /ورق رورى /حبهان
نجى للتحدير
قطعى البصله وحمريها وضيفى معلقهصغيره من البهارت والفلفل والكركم وكمان الكبد والكوانص
وابتدى تشوحى فيهم وضيفى 1/2 كوب ماء ومعلقه ملح متوسطه واول ما الماء يتشرب نزلى الوالاماء من على النار وابتدى تحشى السمان بالكبد والقوانص واقفلى السمانه بى الخلا او بالطريقه اللى تريحك عشان الحشو ميسقطش من الداخل اغلى ماء على النار فى وعاء كبير لعمل الشربا وضيفى السمان وورق الرورى والملح والفلفل والحبهان وتبعى سواه ومجرد السواء حمريه
وبالهنا والشفاء
ممكن تضيفى الكبد والقوانص على طبق ارز بالخلطه
مواقع النشر