تسلمى يا غالية وبالنسبة لطريقة الفتيك حاضر تأمرى حبيبتى
انا بجيب شرائح اللحم وتكون رفيعة او ممكن تدقيها وانا بدل ما اتبلها واحطها فى دقيق وبيض وبقسماط وطبعا ده اختيارى
انا بحط البيض والدقيق والبهارات والخل واخلطهم مع بعض وتكون سايلة شوية واحط شرايح اللحم واتركهم فى التلاجة من بليل وبعدين اجيب البقسماط واتبله بقليل من الملح والفلفل والسماق والببريكا ثم اخرج قطعة من اللحم واضعها فى البقسماط حتى ننتهى من الكمية وتوضع فى الثلاجة نصف ساعة او الفريزر ربع ساعة ويقلى فى زيت حار ثم نخفض النار حتى يتم السوا.
مواقع النشر