بسم الله الرحمن الرحيم
المقادير
2 كوب أرز
4 كوب لبن ( حليب )
سمن بلدي + زيت نباتي
سكر ( علي حسب الرغبة)
عسل نحل
فانيليا
الطريقة
* نشغل الفرن علي حرارة 180 .
* نضع اللبن ( الحليب ) مع السكر ليغلي ثم نضع الفانيليا .
* في نفس الصينية اللي هنعمل فيها الأرز المعمر نضع الأرز مع السمن والزيت علي النار ونفضل نقلب فيهم لحد اللبن ما يغلي والفرن يسخن علشان الأرز يفلفل ويسخن والصينية تسخن أوي ثم نضع اللبن علية ( لو تحبي تضيفي قشطة علي الوجة وتقللي السمن براحتك ) وندخلة الفرن مش هياخد أكتر من 1/2 ساعة ولو الرز استوي ولسة الوجة ما احمرش افتحيلة الشواية شوية صغيرين بس عينك تبقي علية
الف هنا . . .
مواقع النشر