كـبـسـة لــحم
لحم مقطع قطع متوسطه الي كبيره
بصله كبيره
بهارات ملح
ماء مغلي
ارز مغسول ومنقوع
اولا نغسل اللحم ونبهره
ثانيا يوضع بقدر الضغط مع البصل ويقلب قليلا الي ان يحمر
ونضيف البهارات الكامله
هيل قرفه قرنفل فلفل اسود
ثم نضع الملح والماء المغلي
ويقفل القدر ويترك ع النار لمده 30 دقيقه
الي ان ينضج اللحم
بعد ذالك
يفتح اقدر وناخد نص كميه المرقه لاكله اخرى
^
^^^
^^^^
http://forum.hawahome.com/t454707.html
بعد ذالك نضيف الارز المنقوع
ويغلق القدر لكبسه
المده من 10 دقائق الي 15دقيقه
ويقدم مع ايدامات ولحوح الذي ساعرض طريقه في الموضوع القادم
الصوره الاخيره من تنسيق أخوتي
اتعبتهم وانا اصور وهم منتظرين
فشاركوني في الترتيب
مواقع النشر