قوالب البسبوسة اللذيذة
كوبين سميد
نص كوب جوزة الهند
3/4 كوب سكر
3/4 كوب زيت
كوب زبادى
تقريبا نص كوب حليب
او حسب تماسك الخليط
معلقه بيكنج بودر
نص معلقه فانليا
الشيرة كوب ونص سكر وكوب ونص مياة
عصير نص ليمونه ومعلقة فانليا
اولا نخلط المواد الجافة
السميد وجوزة الهند والسكر والبيكنج بودر
ثم نضيف الزيت والزبادى والحليب
ونخلط بالمعلقه
مجرد خلط خفيف حتى تتجانس المواد
ملحوظة المقادير تناسب الصنيه الوسط من البيركس
عند وضع الخليط فى القوالب لابد من
ضغطها بالمعلقة
حتى تتماسك جيدا فى الفرن
تسخين الفرن قبلها بعشر دقايق
على درجة حرارة 200
بتاخد فى الفرن عشرين دقيقة الشعلات الى تحت ب
وبشغل الشوايه فى اخر دقيقتين
فى اثناء تسويتها بجهز الشيرة وتكون
ساخنه والبسبوسة ساخنه وسمكها وسط
عند السقوة
وتقدم بالف هنا وشفا
بتمنى الوصفة تعجبكم
مواقع النشر